ספר ראשית קריאה חדש: הרפתקאותיו של מר כרמל 2 מאת משה טוהר ביתו של שומר היער

 

ספר ראשית קריאה חדש:

הרפתקאותיו של מר כרמל 2 מאת משה טוהר

ביתו של שומר היער



בספר זה נמשכות הרפתקאותיו של מר כרמל וגולשות לעבר האדם הקדמון והעקבות שהשאיר בשטח בדמות ציורים וסימנים אותם חרט על קירות המערה. ביחד עם שאלות מנחות הפזורות לכל אורכו של הספר ומגרות את הילד לענות על דברים מהותיים וחשובים מחייהם, שאלות המקפלות בתוכן ערכים ומשמעות.

ספר משובב לב, חשוב לילדים ומאיר בתוכו המון ערכים!

"הרפתקאותיו של מר כרמל – ביתו של שומר היער" מאת משה טוהר, בהוצאת אוריון, הוא ספר ילדים מקסים לראשית קריאה, שני בסדרה. באמצעות הספרים בסדרה הקוראים הצעירים ילמדו על חיות ועל צמחים ויתוודעו לחשיבות ערכי שמירת הטבע והסביבה. 

"ביתו של שומר היער" ממשיך לתאר את הרפתקאותיהם של מר כרמל שאיבד את ביתו בסערה, ושל הכלבלב גשש-בלש במסע החיפוש למצוא מקום בטוח לבנות בו את ביתם.  השניים שהפכו לידידי אמת מצאו מערה והם החליטו ללון בה ובקומם בבוקר לחקור את צפונותיה. מה מצאו במערה? מי הם ידידיהם החדשים שפגשו במערה? האם וכיצד עזרו להם למצוא בית מתאים?

דרך הומור והנפשה של חיות תכבוש סדרת הספרים הנפלאה "הרפתקאותיו של מר כרמל" את לב הילדים.

לאורך כל הספר מתכתב הטקסט עם האיורים המקוריים, הנפלאים והססגוניים של צבי פדלמן שמאיר בשלל צבעים את הסיפור ומוסיף לייחודיות שלו.

"הרפתקאותיו של מר כרמל – טובים השניים מן האחד" הוא הספר הראשון בסדרה.

משה טוהר (75), אב לשלושה וסב לשישה מחולון. "הרפתקאותיו של מר כרמל" הוא ספרו הראשון.

הוצאת ספרי אוריון/ עריכה: תמר שיטה/ איורים: צבי פדלמן/ עיצוב גרפי: שיר לו/ הפקה: אורלי לוי/ 32 עמודים 2022.

 

 

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ככה סתם מאת אלישע נקר

מתכון בהפרעה מאת ד"ר רונית ניצן סלע וקסם בן סימון תורג'מן

סודות מאת בני בביוף